پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند

وزیر پیشنهادی صمت: به قیمت‌گذاری دستوری اعتقادی ندارم

گزینه پیشنهادی وزارت صمت گفت: معتقد به قیمت گذاری دستوری نیستم اما این موضوع راهکارهای خود را دارد و باید مطابق قانون عمل کنیم و با درنظر گرفتن شرایط به سمتی حرکت کنیم که قیمت گذاری دستوری نداشته باشیم.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۲ - ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 12
کد خبر: ۱۸۸۹۸۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ «عباس علی‌آبادی» درباره جلسه رای اعتماد فردا (سه شنبه) مجلس شورای اسلامی، گفت: وزیر پیشنهادی از دو موضع باید منتخب مردم باشد؛ یک بار از جانب رئیس‌جمهور منتخب مردم و بار دیگر هم از سوی مجلس به عنوان منتخبان مردم. بنابراین وزیر کسی است که از دو ناحیه از سوی مردم انتخاب می‌شود و باید در جهت منافع ملت فعالیت کند. امیدوارم مجلس به بنده رای اعتماد لازم را بدهد.

گزینه پیشنهادی وزارت صمت درباره اطلاعش از مشکلات این وزارتخانه، گفت: برنامه خود را به مجلس ارائه کرده ام و اگر معتقد به این بودم که نمی‌توانم مشکلات این بخش را حل کنم، برای تصدی این وزارتخانه نمی‌آمدم؛ بنابراین فکر می‌کنم که می‌توان مشکلات این بخش را حل کرد، منتها این راه سختی دارد و همه باید با هم این کار را انجام دهیم.

علی آبادی با بیان اینکه مجلس و مردم باید برای پیشبرد اهداف وزارت صمت کمک کنند، ادامه داد: ما در یک گذرگاهی هستیم که نیاز به یک اراده ملی داریم. این اراده ملی از سوی دولت شروع شده و به مجلس می‌رسد و از سوی مجلس هم به کف جامعه راه پیدا می‌کند. همه باید با هم به یک اعتقاد برسند تا یک طرح و موضوع را با هم اجرا کنند وگرنه اگر مجلس قانون بگذارد و اما دولت اجرا نکند و مردم تبعیت نکنند، هیچ اتفاقی رخ نخواهد داد.

گزینه پیشنهادی وزارت صمت گفت: اگر مجلس به بنده اعتماد کرد، پاسخ این اعتماد را خواهم داد و سعی می‌کنم همه تلاش خود را برای رفع مشکلات مردم به کار گیرم.

علی آبادی با بیان اینکه از مردم می‌خواهم به بنده کمک کنند، گفت: به هر حال ما در شرایط سختی قرار داریم و تحریم هستیم و در داخل نیز مشکلاتی داریم اما باید بدانیم که همه ما داخل یک کشتی هستیم و ان شاءالله اگر همه ما با همدیگر همدل شدیم و با یاری خداوند می‌توانیم گره‌ها را باز کنیم.

گزینه پیشنهادی وزارت صمت در پاسخ به سوالی در زمینه کنترل و جلوگیری از رهاشدگی بازار، بیان کرد: بازار باید توسط همه مدیریت شود. بازار باید توسط مردم مدیریت شود.

وی با بیان اینکه باید بازار را از رهاشدگی نجات دهیم، تاکید کرد: این مهم باید توسط دولت، مجلس و مردم صورت پذیرد و من سهم خود در جلوگیری از رهاشدگی بازار را انجام خواهم داد.

علی آبادی تصریح کرد: معتقد به قیمت گذاری دستوری نیستم اما این موضوع راهکارهای خود را دارد و ما باید مطابق قانون عمل کنیم. ما باید مطابق قانون و با درنظر گرفتن شرایط به سمتی حرکت کنیم که قیمت گذاری دستوری نداشته باشیم و من به این موضوع معتقد هستم./ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار